FAALANGST

Begeleiding op maat

Het faalangst rijexamen is bedoeld voor mensen met faalangst voor het rijexamen. Blokkeer in je normale doen en laten. Presteer je hierdoor veel minder, maar kan je wel goed autorijden en je bent klaar voor het CBR rijexamen, dan is een faalangst rijexamen misschien iets voor jou.. Uit een proef in 2009 is gebleken dat deze speciale aanpak veel meer leerling laat slagen.

Het maakt niet uit of je al eerder rijexamen hebt gedaan. Ook als je al in het BNOR-traject zit, kun je dit speciale examen aanvragen.
De duur van het faalangst-examen ligt ongeveer rond de 80 minuten, dit 25 minuten langer dan een normaal rijexamen.

Is een faalangst rijexamen makkelijker dan een CBR rijexamen?

Het faalangstexamen duurt langer, maar is niet makkelijker dan een regulier praktijkexamen! Je moet ook bij dit examen gewoon voldoen aan alle rijvaardigheidseisen. Dat houdt in dat jij moet laten zien dat je veilig en op een verantwoorde manier aan het verkeer deelneemt.

Ben je eenmaal op weg en de verlammende spanning slaat toe, dan kun je een time-out aanvragen. Of meerdere, als je dat wilt. Je mag het zelf aangeven. Je examinator kan je ook een time-out geven, als hij denkt dat je dat nodig hebt.

Faalangst examen is duurder dan een normaal rijexamen
Het CBR rekent € 64,95 meer voor een faalangst rijexamen, bij Autorijschool Melissa 013  kost een faalangstexamen € 345,-

Om jou ook hierin goed te kunnen begeleiden

Melissa is een gecertificeerd faalangst instructrice!
Daarom kan je leren hoe je ontspannen naar het rijexamen gaat  en er ook weer ontspannen vandaan komt.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Eerste Proefles